Switch language > English

 

www.nostalgia-antiques.com

Welkom bij Nostalgia Antiques & Curiosa

Online shoppen voor het mooiste antiek!!!

Nostalgia kunt u sinds 1998 vinden in een prachtig monumentaal winkelpand in één van de meest populaire shopping buurten van Amsterdam; de Jordaan! Op de Herenstraat nummer 37 vindt u een ware schat aan antiquiteiten en curiosa, voornamelijk uit Zuid Europa en Engeland, voor een zeer betaalbare prijs!
Lees verder

Nostalgia's grootste trots en paradepaardje is de uitgebreide collectie schitterende gerestaureerde kroonluchters die, bungelend aan het plafond, hun licht en warmte door de hele winkel verspreiden. Gered van de sloophamer uit hotels, kerken en palazzo's, herstelt in hun pracht en glorie wachten zij geduldig tot u ze komt kopen. Geniet van een zeer uitgebreide collectie zilver, antieke hotelserviezen, kristal, juwelen, vintage bijoux, meubeltjes, porselein en nog heel veel meer!
Lees verder

Maak uw bezoek aan Amsterdam compleet met een bezoekje aan Nostalgia, op loopafstand van sommige van Amsterdam's meest populaire hotspots zoals het Anne Frank huis, de Westertoren, verschillende markten zoals de Noorder- (maandag morgen) en biologische (zaterdag) markt.
Hoe kom ik bij Nostalgia